Miből lesz a cserehomár?

Miből lesz a cserehomár?

A wc-tartály százforintos műanyag alkatrészével is átvernék az adóalanyt

Avagy: "Ha ezt a kart megrántod, lemegy a szar, meglátod!" /Ismeretlen népi költő/

2018. április 17. - Tehetséges ugandai buzi

Amikor eltört a wc-lehúzó műanyag karja, az öntudatos lány több szerelőt is felhív. Háromból kettő azt mondja neki, hogy nem kapható, javíthatatlan. A harmadik meg - láss csodát - jött és hozta a filléres alkatrészt. Az első két szaki vajon tényleg nem volt képben azzal, hogy igenis kapható ez a pótalkatrész, vagy kedvük nem volt szerelni, esetleg célzott átbaszás történt, csak azért, hogy egy drágább megoldást sózzanak rá? Átadom a szót Vikinek:

Eltört a régi wc tartályomban egy bizonyos műanyag kar, felhívom szakember1-et, körvonalazom a problémát, válasz: nem lehet megjavítani, de a komplett tartályt és a hozzávalókat hajlandó kicserélni. hívom szakember2-t, ő azt mondja, hogy már rég nem lehet kapni ilyen alkatrészt, ő azt javasolja, hogy cseréltessem ki az egész tartályt. hívom szakember3-t (mint a mesében), 30 perc múlva már csengetett az ajtón, hozott csere alkatrészt, és annyira pitiáner dolog volt kicserélni, hogy csak azért kért pénzt az anyagköltségen felül, mert a negyedikre gyalog kellett feljönnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://cserehomar.blog.hu/api/trackback/id/tr5713841794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaspite 2018.04.17. 16:21:02

Még Tonhauser László mondta anno: Szarból nem fonsz ostort, de ha fonsz is, nem pattogtatsz vele!

Pórnhab 2018.04.17. 17:01:27

a posztolót lehet már?

Tudod Te azt jól! 2018.04.17. 17:56:00

Nem a lehúzón kell a csimótát hintáztatni. Attól nem lesz esőerdei Tarzan hogymellette zubog a víz. Az Aquapark sem egy nézetméteres szokott lenni.
Tehát. Hogy a tárgyoz is szóljak:
A tartályban két autonom rendszer dolgozik együtt, a víz beeresztò és a víz kieresztő. Mindkettő teljesen egyszerű darab, külön is lehet kapni őket. A lehúzókart meg külön is árulják szagboltokban, hisz ősi magyar szokás a láncon hintázni. Elfárad, lekonyul. A Viagra is max az angolnákat egyenesíti ki a csatornában.
A 'mester' emberek azért nem akarják cserélni, mert nem lehet látványosan nagy pénzt kérni érte. 200Ft-os alkatrész. Két perc a csere. Ezért mit kérhet? Hánem? Háde.
Naugye.
De ettől még fossanak gerjedt sünt szaporán!

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 10:10:02

De én aszittem nem lány a kommentelőposztoló. Így mi a fénytörés? Enter, tejszínhabt ettem.

Tehetséges ugandai buzi 2018.04.18. 10:40:24

@lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton: Így hívják a nevét: "juhaszvik1"

Feltételeztem, hogy Viktória. Személyi számot, DNS mintát nem küldött, hogy egyértelműen meghatározzam, X avagy Y kromoszómával bír-e?

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 10:53:49

Le akartam anyazni Hildat, de nem kommentezhetek. Pofatlansagnak uj ertelmet ad ez a spine. Miert nem lehet legalabb nagyjabol aranyban a teljesitmeny es az arc? A ketto hanyadosa lehetne az alazat foka, de ez meg csak hasonlot sem ismer.

Tehetséges ugandai buzi 2018.04.18. 11:36:36

@lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton: Most rakott fel egy postot és a prológusban elnézést kér a ritkás posztok miatt.

Hát, akkor ez a blog értelmét vesztette...

Mit gondoltok, mi legyen vele? Tartsuk meg vésztartaléknak? Végül is enni nem kér...

Tudod Te azt jól! 2018.04.18. 11:45:27

@Tehetséges ugandai buzi:
Nedves háziasszonyunk sértődötten odavágta nekem is, hogy:
'Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz'
Én nem láttam a bocsánatkérést csak a 'van ez így' hozzàllást.
Lesz még helye a cserehomárnak.
Kitiltásban járatos topiklakóktól kérdezném: hogy kell az alter egót létrehozni az elhasznált elhasználónév helyett?

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 12:01:21

@Tehetséges ugandai buzi: ... Az első atyai (hildai) szóra visszacuppannál az anyacsöcsre? Mikor borítékolható, a színvonaltalanság? Nincs meg a kellő kritikus tömeg a változtatáshoz. Nem értelek, komolyan. Rég itt kellene lennünk, főleg ennyi ilyenek után, s mégfőlegebb ezután a 2.5 hét után, de hát akkor semmi nem elég az elváláshoz, értem én.

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 12:04:21

@Tudod Te azt jól!: nem tudom mennyi időre basz-bannol-tilt ki, én mindig új mailcímmel regisztráltam, s új identitástot nyertem. Néhanapján visszatévedve múltbéli fiókjaimba azok már éltek, jellemzően hónapok távlatai ezek. Javaslom a teljesen új accountot, azaz az új mailcímet. No de amúgy alapvetően tarthatatlan a dolog, persze a gondviselés(nek beállított lószar), ami egy penetráns és élet-, meg kedvrontó mocsárban való fetrengéssel egy most, az mindenkor előbbre valóbb, mint a változtatás. Ez akár mehetett volna egy politikai bolgra is, ahova viszont soha nem írok, de ha egyszer a jelenség tökolyan.

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 12:06:26

@lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton: a színvonaltalanság elé azért került vessző, mert eredetileg volt egy 'hogy' is a mondatszerkesztésben, de azután nem lett és figyelmtelen voltam. Annyira elnyomás és annyira rezsim feel, hogy nem gondoltam volna, hogy valaha megélek ilyet. De igen, Kompi. Csak ne asszisztáljatok hozzá a kelleténél jobban, ha lehet..

Tudod Te Azt Jól!! 2018.04.18. 12:09:47

@lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton: hilda kitörölt több mint száz kommentet, kitiltott több usert, és mint ha minden rendben lenne folytatja áldásos tevékenységét.
Szerintem ez károsabb, mint a hallgatása.
Vicc: most élem át először az asztrál-létet:
Hilda kitörölt a blogjából, de a nekem címzett válaszok némelyike bentmaradt.
Szellemekkel társalgó emberek?

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 13:07:27

"@Hilda: Semmi baj! Ez a művészet! Sárosdi Lilla után szabadon "
Na most ez puncs vag y irónia vagy hogy? Kérdezem csak. Meg az zavar a legjobban, hogy azt sem látom mire ment, hogy hol kért nemelnézést a Hilda. Hát ennyire megöregedtem vón? Állítsatok irányba.

Amúgy meg valamirevaló Hilda (ez szitokszóh!) ügyelne a kountinuitásra is. A szellemesítés már annyiadik forgács, oly sokadik hatványa hitványságának, hogy igen, ez már-már tényleg nevettető. A gócpontja (munkamorál hiánya + amúgy is szarjellem) viszont továbbra sem. :( Na nem agonizálok ezen a végtelenségig (bár tudnék, lehet) csak egyszerűen elfogytam. Sokáig harcoltam pedig, de nem győztem (igaz, nem is azért jöttem). Teháthogy írtam, írtam, társalkodtam volna, nagyviccesen, de megszűnik az a finom kis bája az egésznek, ha a digitalitásba vetett sajátgondolatok módfelett (azazkibaszottul) illékonnyá lesznek, szigorúan rövidszavatosságúak tudnak csak lenni. Csodálom, hogy annyi szellemi összhangzat is megmaradt, amennyi. Becsületkasszába lehet dobálni a 20ezreseket a fenntartókért. Amit Hilda xámlájáról emeltek le jótékony hekkerek ofkorsz. Többit elfelejtettem. Elment az elmekapacitás a cirádás megfogalmazásra, mit senki nem kért, viszont kapott.:D Ja: az volt, hogy demamár csak Bartos videókat nézek. Abban is van jó. Felfejleszt.

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 13:08:42

Itt vagyok anyámnál, látogatóban. Zsebre tettem a narancshéjat, mert mindent szemétnek néz, ami nem saját keze martaléka és kidobja. Hát nem, az illatot nem fogja kidobni. Sőt, most nem tudom kályhára rakni, mert még tél sincs! Ami nem is baj minden egyéb másszempontból, ami nemez a szempont.

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 14:55:41

és akkor méne lefelé 110-re a kommentek száma. De legalább ezt hagyná békén, ha már eltűnt. A gyerekét kéne sivatagba baszni 2.5 hétre, akkor is ilyen egyensúlytalanul viselkedne?

Tudod Te Azt Jól!! 2018.04.18. 17:10:23

@lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton: kerss rá, hogy a művésznő milyen szituációban mondott ilyent, és megérted. Hilda is ezt teszi.
Kereső szavak: krétakör video Sárosdi lilla.

lóhajtású processzorventilátor nyestfokozaton 2018.04.18. 18:40:16

@Tudod Te Azt Jól!!: meglesz. Műveletlen vagyok! Szeretném ezt itt most kihangsúlyozni. De legalább ez nekem így nem is jó. Ám ma fejlődhettem, ami meg de.

Tudod Te Azt Jól!! 2018.04.19. 08:36:27

@Tudod Te Azt Jól!!: belátom kicait nagy feladat ezek akapján meglelni ezt a mondatot.
A darab a Lúzer.
ezatuti.blogstar.hu/2017/10/22/puceran-lepett-szinpadra-a-zaklatott-szineszno-video/43921/
Semmi baj! Ez a színészet!: 27:00 (18+)

Tudod Te Azt Jól!! 2018.04.19. 10:45:53

@Tudod Te Azt Jól!!: és én kérek elnézést ennyire nem akartam direkt lenni.
Kérem, töröjjeki! (Szalacsi bácsi után szabadon)

Tehetséges ugandai buzi 2018.04.19. 11:59:31

Na, olybá tűnik én is kitiltódtam az eredeti homárról:

"Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz! "

Tudod Te azt jól! 2018.04.25. 07:05:08

Grünhilda elment vadászni
A homárt lelőtte
A zsét hazavitte
Mivelünk eteti meg amit megfőzött
És mi szépen mind megettük

Már megint.

Pórnhab 2018.05.04. 11:14:15

hilda tegnap tiltott ,kapja be!mi a gvti álláspontja ezzel kapcsolatban...

Manyecska. 2018.07.03. 15:05:18

Nekem már az összes nikkem ki van tiltva a Homárról.:D

Nem lehetett volna ha a lány feldugja magának azt a műanyagot , inkább?...vagy a bokorba járna..
süti beállítások módosítása